Atatürk Ortaokulu

Belgegeçer : 0 228 461 40 59
WEB https://osmaneliataturk.meb.k12.tr
Adres : CAMİKEBİR MAH. OSMAN TUNCER SK. NO 7 OSMANELİ / BİLECİK
VİZYON : Eğitim Öğretim kalitesinin devamlı yüksek tutulduğu, öğrenmenin temel ihtiyaç kabul edildiği, bilimsel ve sosyal Yönden gelişmiş, okuyan, araştıran, düşünen, üreten, milli, manevi değerlere sahip ve saygılı bireyler yetiştiren, "Örnek ve Lider" bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrenme için en uygun ortamın oluşturulmasını sağlamak,bilgi beceri ve özgüven ortamı sağlamak,bilimsel düşünmelerini,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmektir.
BAŞARILAR : Sosyal sportif ve kültürel alandaki başarılarımız:tekvando il birincisi,resim ve şiir ilçe birincisi

Saatler : Sabah : 07:40-13:10 Öğleden Sonra : 13:20-18:45
Servis :
Ulaşım : İl merkezine ulaşım sabah saat 07:00´den itibaren 20 dakikada bir kalkan minibüslerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Osmaneli İlçesi köyleriyle birlikte toplam 21.071 nüfusa sahip olup, bu nüfusun 15.065´ini İlçe Merkezinde, 6.006´ü ise 27 Köyde oturmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okul binamızda güçlendirme çalışması olması sebebiyle ilçemizde bulunan Balaban İlkokulu binasında eğitim öğretime devam etmekteyiz. Okulumuz Osmaneli İlçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine uzaklık 34 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, Futsal, Atletizm, Taekwondo, Güreş, Halter, Voleybol ve Tenis branşlarında Beden Eğitimi öğretmenlerimiz, Gençlik Spor Müdürlüğü Antrenörleri, 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü ve Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulüpleri ile koordineli olarak çalışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : e-Twinning Projeleri